lagom organizing logo huisstijl
weekplanner
lagom pictogrammen visitekaartje

Lagom Organizing

Niet teveel, niet te weinig, maar precies goed! Dat is wat Lagom betekent.

Sanne van Schaik van Lagom Organizing heeft van haar passie haar werk gemaakt. Plannen, structureren en organiseren zijn haar kernkwaliteiten. En deze kwaliteiten heeft zij als diensten ondergebracht in haar bedrijf Lagom Organizing. Nadat zij zelf een logo had ontworpen, was het na een jaar toch tijd om een professionaliseringsslag te maken en daar mocht ik bij helpen!

Voor Lagom Organizing heb ik een logo, de huisstijl, iconen en een week- en dagplanner ontworpen. Het logo is niet te veel, niet te weinig, maar precies goed geworden. De ‘G’ is in dit ontwerp vormgegeven door de combinatie van een ronde cirkel en een punt. Eenvoud en rust in de vorm en de puntjes vanuit ‘organizing’ zijn hierin verwerkt. Lagom Organizing helpt je om overzicht, structuur en rust, op je werkplek en thuis te krijgen. Met een opgeruimd gevoel en met plezier aan de slag, omdat je weer controle hebt.

Kijk op www.lagom-organizing.nl voor het resultaat en wat Sanne voor jou kan betekenen.

Klant

Jaar

Lagom Organizing

2020

Share