Lappa kijkplaat vrolijk kleurrijk jarig
Lappa-logo-vrolijk-kleur
Tweetalig-Prentenboek-Bilingual-lezen

LAPPA

LAPPA® bouwt samen met kinderen wereldwijd aan een gezonde, vriendelijke wereld.

Sinds 2017 werken wij voor LAPPA Studio van LAPPA Books International BV. Deze uitgeverij is producent en uitgever van LAPPA® kinderboeken en producten.

Wij maken de vrolijke, interactieve LAPPA® voorleesprentenboeken voor kinderen van 3-6 jaar, met prachtige kleurenprenten, een kijkplaat, vriendjesvragen en een opdrachtpagina.

LAPPA® prentenboek op maat!
Wij maken met veel plezier en betrokkenheid LAPPA® prentenboeken in opdracht voor non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Aan de hand van Lappa’s belevenissen leggen wij moeilijke onderwerpen eenvoudig uit aan jonge kinderen. Onze kinderboeken bevatten naast het rijk geïllustreerde verhaal een kijkplaat, 14 vriendjesvragen en een doe-pagina met een opdracht die bij het verhaal past. Onze kinderboeken zijn een- of meertalig leverbaar.

LAPPA® Bilingual = 2 talen in 1 boek
Een nieuwe taal leren is niet altijd eenvoudig. Met de tweetalige LAPPA® Bilingual kinderboeken wordt het makkelijker om een nieuwe taal te leren. Samen met je kind of met de kinderen in je klas leer je de nieuwe taal spelenderwijs door voor te lezen uit LAPPA® Bilingual in het Nederlands met daaronder de tekst in de moedertaal. Zo wordt het makkelijk en plezierig om Nederlands te leren.

Interactief voorlezen
LAPPA® Bilingual kinderboeken zijn interactief met een kijkplaat, een kleurplaat en 14 ‘vriendjesvragen’. Met de vriendjesvragen leer je jonge kinderen spelenderwijs een gesprek in het Nederlands of in de andere taal. Op elke bladzijde staat een vriendjesvraag die over het verhaal gaat. Ook weer in het Nederlands en de moedertaal. Zo ben je samen actief bezig met de nieuwe taal. 

Klant

Jaar

LAPPA Books International BV

2017

Share